Szakértőknek

Az Ekikoto.hu felületén megjelenő tananyagokat tanárok, témaszakértők készítik, és tartják folyamatosan naprakészen.  A szerzők neve minden esetben szerepel a  tananyagokon, illetve a szerzők munkássága is bemutatásra kerül.

Tananyagot készíthet bárki, aki egy témának szakértője.
E-learning tananyag készülhet idegen nyelvtanulástól a szappanöntésen és a PR alapismereteken át a tűz- és munkavédelemig, bármilyen témában. Minél hiánypótlóbb egy-egy anyag, annál nagyobb érdeklődésre tarthat számot.
A szakemberek és tanárok által elkészített tanagyagokat részben az ARTudásmendzsment e-learning tananyag fejlesztő munkatársai, részben maguk a tananyag előállítók alakítják át e-learning modullá.

Az ARTudásmenedzsment minden segítséget, eszközt és módszertant átad a tananyag fejlesztőknek ahhoz, hogy interaktív, a tudás megértésének szintjét is mérő tananyagot készíthessenek. A tanárok, témaszakértők számára rendszeres képzéseket, tudásmegosztó fórumokat szervezünk. Ezeken részben a rendelkezésükre bocsátott Snap! és Lectora tartalomfejlesztő eszközökkel kapcsolatban tehetnek szert új ismeretekre, részben módszertani segítséget nyújtunk a hatékony e-learning modulok elkészítése kapcsán.
A megjelenés előtt minden modul alapos vizsgálaton esik át, funkcionálisan és módszertanilag is teszteljük. Addig egyetlen e-learning tananyag vagy modul sem jelenik meg, amíg minden szempontból tökéletesnek nem minősül. Az elvégzett modulokat a tanulók is véleményezhetik és fejlesztési javaslatokat is megfogalmazhatnak.