Cégeknek

Az E-Learning Kikötő használatával a kis- és középvállalatoknak is lehetősége nyílik hozzáférni olyan e-learning tananyagokhoz, amelyek korábban csak a nagyvállalati felhasználók számára voltak elérhetők.

Az e-learning nem IT, hanem HR beruházás. Az informatika nélkülözhetetlen hozzá, hiszen üzemeltetni, de tartalommal a humánerőforrás menedzsment tölti meg és előnyeit is élvezi.
Az e-learning jól illeszthető a vállalatok képzési rendszerébe legyen szó a minden munkatársat érintő, kötelező tűz- és munkavédelemi oktatásról vagy a közép- és a felsővezetők időgazdálkodás-, személyes hatékonyság tréningjeiről.  A tananyagok pontosan illeszkednek a vállalat szervezeti- és humánerőforrás adottságaihoz, rugalmasak valamint idő- és költséghatékonyak.

Nem kell „összevárni” egy-egy csoportnyi munkatársat, hogy a képzés gazdaságos legyen, pár ember is el tudja végezni a szükséges modulokat és megszerzett tudásával hatékonyabban tud dolgozni. Az E-Kikötőben könnyen és gyorsan hozzáférhetőek a tananyagok és a keretrendszer, nem kell jelentős összegeket oktatási modulokat és oktatásmenedzsment rendszerbe invesztálnia. Csak azt az e-learning tananyagot kell megvásárolni, amire éppen szükség van.
A kis és közép méretű vállalkozások az E-Kikötő rendszerben adminisztrálhatják teljes képzési rendszerüket anélkül, hogy saját informatikai rendszert kellene fenntartaniuk.
Nagyvállalati felhasználók is profitálhatnak az E-Learning Kikötő szolgáltatásaiból. Számukra a legnagyobb vonzerőt a speciális, egyedi tananyagok elérése jelenti, amelyek egyedi kifejlesztése nem lenne gazdaságos.